TX Nefario - шаблон joomla Форекс

hypothequenresized

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing. Daarom is het belangrijk om dat zorgvuldig te doen en te kiezen voor een goede adviseur met verstand van zaken. Wij onderscheiden twee soorten adviseurs:

  • Een adviseur van de bank, die uitsluitend bemiddelt in de producten van dien.
  • Een zelfstandig adviseur, die bemiddelt voor meerdere geldverstrekkers.

De adviseur van Bay Finance hoort in het tweede categorie thuis. Bay Finance heeft geen afnameverplichting bij welke geldverstrekker dan ook en werkt samen met meer dan 40 banken en financiële instellingen. Dit maakt ons 100 procent onafhankelijk.

Maar dat is niet alles, want onze hypotheekadviseur is iemand met verstand van vastgoed. Hulp bij het aankopen van de juiste woning of bedrijfspand voor de juiste prijs is een tikkeltje extra service wat u van Bay Finance kunt verwachten. Wij helpen u ook graag met onderhandelen waardoor u duizenden euro’s voordeel kan hebben bij de aankoop van vastgoed. Logischerwijs leidt dat tot lagere maandlasten bij het aangaan van hypotheek.

Dit onderscheidt ons van de rest. Vanuit deze positie voorzien wij onze klanten van een top advies.

Wilt u een woning kopen, maar heeft u zelf weinig verstand van vastgoed? Of weet u precies wat u wilt maar u heeft enkel behoefte aan een goede hypotheek? Graag verzorgen wij al uw zaken rondom uw aankoop van vastgoed. U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise.

Wij nodigen u van harte uit om vrijblijvend een persoonlijk gesprek te voeren, van mens tot mens, zodat wij inzicht kunnen krijgen in uw situatie en wensen.

HOEVEEL HYPOTHEEK KAN IK KRIJGEN?

Dit is een van de eerste vragen wat in u opkomt bij het kopen van een woning of bedrijfspand. Op veel websites over hypotheken zijn er rekenmodules om zelf te kunnen berekenen wat u maximaal kunt lenen. Onze ervaring vertelt dat zoiets niet bestaat, want hypotheek is maatwerk. Welk bedrag u kunt en wilt lenen, hangt af van uw persoonlijke situatie en de voorwaarden van verschillende hypotheekverstrekkers. Daarom plaatsen wij geen rekenmodule op onze website, want wat u ook invult, wij weten de uitkomst al: u moet langskomen voor een persoonlijk gesprek. Wij berekenen dan vrijblijvend wat u maximaal kunt lenen. Zo kunnen wij samen bekijken of een hypotheek voor uw droomhuis of winkelpand haalbaar is.