TX Nefario - шаблон joomla Форекс

opstal artikel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan u wel handenvol geld kosten. Zo loopt u bijvoorbeeld dagelijks het risico om uw dure smartphone te laten vallen of uw laminaat te beschadigen. Wanneer dit gebeurt moet u in een klap een hoop geld ophoesten en dat wilt u weleens niet lukken. Ook kan het voorkomen dat uw kind de auto van de buurman per ongeluk beschadigt en uw buurman u aansprakelijk stelt voor de schade. Allemaal risico’s waar u niet voorbereid op bent. Voor zulke risico’s bestaan er verzekeringen.

Het woonpakket wat wij u introduceren is een must have voor elke huis. Het pakket bevat een all-risk inboedelverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering met een gratis familie ongevallenverzekering. Zo bent u voor de grootste risico’s gedekt. Voor maar ca. € 15,00 per maand is dit een echte prijsknaller.

Bereken nu zelf uw eigen woonpakket en sluit af! Bent u elders tegen deze risico’s verzekerd, maar wilt u overstappen? Dan raden wij u sterk aan om ons te contacteren, want u zult uw huidige verzekering op moeten zeggen. Veel verzekeraars hanteren een opzegtermijn. Wij willen uiteraard niet dat onze klanten dubbel verzekerd zijn. Dat zou zonde van uw geld zijn!